Skolan och Djurparken

I tisdags var vi på skolan och lekte lekar med barnen. Vi skulle haft ett födelsedagsfirande men hälfen av barnen fattades så det blev uppskjutet. Vi försökte leka flera olika lekar som barnen kan men det var inte så lätt. Indiska barn är inte så vana att leka och en del försvann nog i tolkningen men till slut verkade det som de slappnade av lite och hade kul. Våra barn var ganska duktiga och hjälpte till. De delade ut ballonger och dricka til alla barnen. Imorgon skal vi dit igen och bygga lego med alla skolbarn.
Efter skolan var vi helt våta av svett, det blir bara varmare och varmare och solen steker varje dag, något som tydligen inte är så vanligt. Det brukar vara mulet och varmt men sen vi har kommit har det bara varit blå himmel och massa sol. Vi hadde tänkt gå på New Market efter skolan men insåg snabbt att alla behövde komma in skuggan så vi åkte til South City Mall istället. Där åt vi lunch och fick kjöpt "prinskläder" åt Rasmus:)

Igår var vi på djurparken ett par timmar och sen åt vi lunch ute. Ganska stor skillnad på en svensk djurpark och den här. Men enstor fördel är ju att man helt garanterat får sett djuren, burarna är så små. Barnen har börjat dela ut kexpaket til de fattiga som tigger vid vägkanterna. Men när det kommer för många nära inpå då märks det att de tycker det blir lite mycket, speciellt Jennifer märker skillnaderna i kulturen mycket mer en Rasmus. Igår höll hon sig nära oss och gömde sig när det kom fram en kamera.

Nu är Jennifer på skolan hos Milla och pojkarna ute och leker sen ska vi försöka åka iväg på New Market.
Kommentarer
Postat av: Gabrielle

Åh vad härligt ni verkar ha det! Hälsa alla där borta =) kram

2010-11-11 @ 11:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0