Är det din bibel?

I tisdags fick Jennifer feber igen så då var det bara att åka till läkaren igen och hoppas på det bästa, men icke streptokockerna är tillbaka. Jennifer var på sitt pratglada humör och berättade att hon och Rasmus skulle få åka själva till farmor och farfar i helgen. Efter lite undersökningar i halsen och lungorna var det bara att välja medicin. Han tog fram en här tjock medicinbok för att kolla rätt dos. Jennifer tittar intresserat på och frågar:
-"Er det din bibel?"
Varpå läkaren skrattande konstaterar:
-"Jo man kan kansje kalle det en medicinbibel"
Jennifer funderar lite till och konstaterar:
-"Den ser litt ut som min bibel da"

Hungriga som Tigrar

Igår var vi på McDonalds med några kompisar, i vanliga fall är jag glad om barnen smakar lite på maten, har de fått i sig halva Happy Mealen så är jag jättenöjd. Efter en liten stund hadde en av de andra barnen ätit upp hela sin Happy Meal, efter lite beröm sa han att det var tigern som låg i Happy Mealen som var så hungrig och ätit upp alla maten. Detta tyckte barnen lät helt hysteriskt roligt och några minuter senare hadde Jennifer för första gången i sitt liv ätit mer en halva Happy Mealen, hon hadde faktiskt ätit upp allt! Rasmus tryckte i sig så mycket han orkade men var tvungen att lämna två kyckling nuggets. Detta var ändå det mesta han lyckats äta någonsin. 

Funderar på om jag ska ha små leksakstigrar vid matbordet varje middag, kanske de kommer orka äta lite mer då:) 

Fröken Lövquist

I söndags var vi i Kristiansand och skulle ut på privat bussutflykt hela dagen, väl medveten om att det skulle bli ett par timmar till lunch tyckte jag att Rasmus skulle äta lite mer frukost än bara en halv macka.
-"Rasmus, du må spise mere mat"
-"Nej, jeg er mett."
-"Du blir sulten hvis du ikke spiser mer"
Varpå Rasmus tittar på mig och helt lugnt säger:
-"Nej, jeg blir IKKE sulten...fröken Lövquist"
Fröken Lövquist är något vi säger till Jennifer när vi verkligen vill att hon ska lyssna, så febrilt tittade jag åt andra hållet för att inte brista ut i skratt,men där stod Björn och skakade av skratt så det gick inte så bra.

Semester

Nu har vi äntligen haft semester och skönt. Vi har varit rundt lite hemma och ett par dagar i Kristiansand för att fira min gammelmormor som fyller 100 år i november. Vi har haft ganska mycket besök här hemma och barnen har njutit av att ha mostrar, morbröder, kusiner, mormor och morfar rundt sig hela tiden. Inte så väldigt vanligt när man inte bor nära släkten:) I Kristiansand var vi ute med båt i skärgården och på djurparken, barnen stormyste hela helgen, massa sol och värme har vi också hunnit ha i sommar.

Stora, söta JenniferPå min moster sommarstuga
På min moster sommarstuga fick barnen leka med vatten och mysa. Rasmus hängde rundt med min kusin i Kristiansand.

Kan det bättre än så här?
Kan det bli med idyll än så här?

Fina, fina Jennifer
Söta Jennifer i sommaren

Rasmus visar hur man gör armhävningarTvå söta kusiner:)
Rasmus visar hur man gör armhävningar och njuter av att få köra bil själv på djurparken:) Jennifer myser med Jack

RSS 2.0