Lego

Idag har vi byggt lego för hela slanten. Vi har fått hem gammalt lego från svärfar och Daniel. Hela dagen har vi suttit på golvet och byggt och jag kom ganska snabbt underfund med att min kropp inte länge tål sådana akrobatiska övningar:)

Lite intressant var det dock att hitta alla gamla broschyrer och ritningar. Legopaket kostade en slick och ingenting. En bil för två kronor, ett klosspaket för trettio. idag får man ingenting for trettio kroner. En av broschyrerna innehöll en detaljerad beskrivning av hur man bygger med legoklossar med bilder bredvid så att man skulle förstå att även om det var upp till ens egen fantasi att bygga hur man ville så finns det ändå vissa regler man måste följa för att skapningarna inte ska falla isär.

Vi hittade Daniels gamla riddarborg och började bygga upp. Jennifer den lilla prinsessan förstod på en gång vad det handlade om och hittade snabbt en prinsessa som gick runt och frågade alla prinsar(riddarna)
-Är du min prins?
Till slut var det en som svarade ja med mycket mörk röst. Lite senare innan borgen var färdig hade hon slängt en gubbe i fängelset som precis hade blivit klart i borgen eftersom han "jaktade" på prinsessorna.Jennifer byggde en egen liten trädgård åt sina prinsessor också

RSS 2.0