Nu är vi äntligen här!!

Nu har vi äntligen kommit fram til Indien. Vi har det jättebra och njuter massor. Det här mycket att se och uppleva och svårt att sammanfatta alltihopa. Det får nog bli en följetong som fortsätter även efter att vi kommit hem.
Resan hit gick jättebra, barnen sov inte så väldigt mycket men var ganska glada och spralliga ändå när vi äntligen kom fram. I immigration hall ville Rasmus vända och åka hem för då tyckte han att det luktade äckligt:) När vi skulle genom tullen fick vi inte gå hela familjen utan vi skulle gå en och en! Daniel gick först, sen fick Rasmus sitt pass och sitt ifyllda papper och gick fram till disken och hoppade för att lägga upp sitt pass och pappret. Killen bakom diskade såg lite förvånad ut när det dök upp en pass men inte en person, sen verkade han inse det sjuka i situationen och jag och Jennifer fick komma fram til Rasmus. Sen började han bråka för att barnen inte hade signerat sin papper. Efter at jag tittade lite surt, uppgivet och ganska irriterat på honom lyfte jag upp Rasmus så han syntes och frågade om han verkligen ville ha en signatur av honom!?! Till slut var det ok att jag signerade för barnen.  

När vi hoppade in i taxin undrade Rasmus vart bilbältena var?? Sen har vi vant oss ganska snabbt:) Nio personer pluss chauffören i en taxi är helt normalt, bara att lyfta upp barnen i knät ovh hålla i dem hårt. Vi lyckades även knöa inn alla nio i en autoricha:) Då var Rasmus glad för det var något han hadde sett fram emot.

 

På fredagen beställde vi gardiner till alla rum hemma och handlade lite. På andra köpcentret vi var inne på blev Rasmus sur eftersom alla stannar honom och nyper på honom. Jag försökte förklara att det kanske hängde ihop med hans blonda hår och blå ögon. Att alla tyckte att han var så cool. "Ja eller så är det för att jag har en så cool orange t-shirt med en Tiger på" var svaret jag fick. Vi blev eniga om att det antagligen hadde med t-shirten att göra:)

På kvällen var det full show med fyrverkerier och smällare ute på gården. Barnen kunde inte sova och fick följa med ut klockan halv tio för att titta. Det är dock inga EU-reglerade smällare här så ljudnivået är sjukt högt och Rasmus flydde ganska snabbt in för att titta från fönstret.Vi har även hunnit med picknick utanför St Pauls cathedral och sett Victoria Memorial, där utbröt det en smärre cirkus när vi försökte fotografera våra fyra små barn för ett julkort och Jennfier flydde scenen när det började närma sig tjugo forografer och en ännu större publik. Vi hittade en lite lugnare trappa som vi ställde upp våra två i och instruerade att sitta fint och le så vi kunde snabba på innan folk hann se vad som hände igen:)

Idag har vi varit på "gudstjänst" och McDonalds, maten smakar inte helt som hemma (indiska kycklinghamburgare) och barnen fick ta med sig mat ut och ge till några tiggare efteråt. Sen åkte vi tjejer iväg och Jennifer var ganska stolt när hon fick följa med och få manikyr och huvudmassage:) Alla tyckte att hon var söt och hon satt som en liten prinsessa och åt kex och drack sprite medans hon fick sina behandlingar:)Annars njuter vi av familjen och värmen och försöker förstå all fattigdom. Det är mycket att ta in och svårt att ta in här på plats när fler intryck bara väller in över oss varje minut. Imorgon ska vi till moder Teresas hus och på tisdag skall vi til djurparken.
Den uppmärksamme kan även se att Jennifer har tappat en tand til:) Den åkte ut en sen kväll medan det small som värst:)


Kommentarer
Postat av: Anonym

^h va härligt!! va kul att ni kommit dit! Ett underbart land! Så söt bild på Jennifer!!!

2010-11-07 @ 21:08:45
URL: http://gripandegaddar.blogspot.com/
Postat av: Louise

Vad roligt att läsa.

Kram

2010-11-08 @ 11:45:05
URL: http://liloo.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Låter härligt med alla intryck. Här var det -12 grader i går natt, inte mycket att längta till. Ha det så bra. Hälsa barnen o massor med kramar.

2010-11-09 @ 10:26:05
Postat av: Lise

Nu har vi haft första snöovädret med en massa avåkningar.Ca 20cm tung,blöt snö.

2010-11-10 @ 18:57:41
Postat av: Marianne

Ajdå, längtar inte hem direkt!

2010-11-11 @ 06:15:02
URL: http://superbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0