Snurrig sexåring och galen fader

Idag blev det lite för mycket, Jennifer har blivit snurrigare och snurrigare under hösten, skolstart, läxor och nya vänner är bara några av de förändringarna som har hänt denna hösten. Tidigare i höstas började hon snubbla i trappen. Varje gång hon skulle upp eller ner snubblade hon minst en, det vanligaste var en två, tre gånger. Detta ledde till ganska mycket gråt och frustration hos både barn och föräldrar. Ju närmare jul vi kom ju mer klagade hon på att det "surrade" i huvudet och allt gick myyyckeeeet låååångsaaaammmmaaaareeee. Det kan ta en halvtimme bara att ta på sig pyjamasen om kvällen. Den här veckan började hon städa i garderoben när jag bad henne vika ihop sina kläder på kvällen. Det blev ju fint i garberoben men kanske inte något man behöver göra när klockan redan är mycket och man är sent ute som det är.
Hon gråter varje dag, använder en evighet på allt som ska göras, hon pendlar mellan att vara störig och pipa som en bebis  och att bli arg gör allting värre. Som om inte det är nog försvinner saker hela tiden, hon krockar med dörröppningarna igen( trodde detta var över efter att vi flyttade från Gränby) och ömsöm leker ömsom bråkar hysteriskt med sin bror. Han blir ju snart fem och är inne i en väldigt harmonisk ålder vilket tydligen inte passar henne så det verkar som hon gör allt hon kan för att få honom på glid ibland.

Idag när hon skulle lägga sig snurrade hon som vanligt runt i en evighet på övervåningen, efter att ha krockad med dörröppningen ett par gånger fick hennes far nog och gick ner i källaren och hämtade målartejp. Nu har vi till min stora irritation TVÅ STORA BLÅ PILAR i golvet som visar vägen in till barnrummen!!!  Det ser helt sjukt ut och det är verkligen inte snyggt, undra om någon märker om jag tar bort dem inatt?

Kommentarer
Postat av: Lise

Ja det med att städa hela garderoben när man bara skulle plocka undan,det vet jag var kommer ifrån!!!!!!!!!!!

2010-01-24 @ 09:47:07
Postat av: Louise

Stackarn. Hon kanske växer så hon inte hänger med att armar och ben blivit lite längre. Verkligen inte lätt att vara liten.

Det där med att tappa bort saker erfar vi här också, tyvärr så har jag inget svar på hur man löser ett sådant problem.

Kram

2010-01-24 @ 17:37:43
URL: http://liloo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0