Veckopengen fungerar!!!!

Idag är det tre veckor sen vi införde veckopeng på äldsta tjejen. För 20 kronor i veckan ska hon hålla ordning på sitt rum VARJE dag och hjälpa till hemma med andra saker om!?! (hallå klart det gör!!) det behövs.
Idag är också första gången som Jennifers rum har varit städat och snyggt varje dag 21 dagar på rad! Hennes förra rekord var 2! Så ni förstår kanske miraklet i det här:)

Vet inte helt hur jag ska tolka det om tjejen är pengagalen eller bara helt enkelt smart och ekonomisk (jobba gör man för pengar), lat (utan morot inget jobb) eller om hon helt enkelt bara behövde en liten knuff för att fatta grejen. Hur som helst är det hur skönt som helst. Det ligger inte en hel maskin med tvätt på golvet UNDER hennes säng längre, leksakerna går inte sönder eftersom ingen trampar på dom hvilket ju också medför att ingen får ont i fötterna!  

För 20 kronor i veckan är det helt klart värt det, en annan sida är ju att hon sparar alla pengar så hon kan handla själv i Indien nästa år. Enligt henne själv ska hon köpa egna kläder och fika där i ett helt år! Tänk vad skönt om pengarna kunde räcka till så mycket, det skulle verkligen hjälpa på föräldrarnas budget:)

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Haha!! Hon är ju stört skön. Det låter ju som att hon är släkt med någon... familjen bryne kanske?! =)

2010-12-12 @ 21:18:42
Postat av: Marianne

Nu förstår jag inte alls vad du menar:)

2010-12-12 @ 22:16:11
URL: http://superbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0