Stora barn

I veckan var Jennifer til tandläkaren ochdrog ut sin första tand. Hon var så duktig och hade inte alls ont efteråt. Flera av hennes kompisar har börjat tappa tänder så hon var väldigt stolt över sin "glugg". Med tanke på att den nya tanden redan är halvvägs uppe bakom mjölktanden blev det inte hel glugg men, men. Hon har visat det för alla, kassörskan på Kiwi, alla vänner, dagispersonalen, tanten inne på Spikkestad konditori mer eller mindre alla hon träffat sen i onsdags. På kvällen la hon tanden i vatten och det första hon gjorde torsdag morgon var självklart att kolla om tanden hade förvandlats til en 20-krona. Hon blev helt överlycklig när hon insåg att tanden var väck och det låg ett mynt där.
-"Nå kan jeg ta med tanden å handle i butikken"Rasmus pojken har lärt sig cykla utan stödhjul, han är så stolt. Han cyklar runt, runt i rondellen utanför huset. I vanlig Rasmus stil går det fort och ser ganska vingligt ut. Han tittar sällan framåt och utbrister ett "yeah", jippie" och "se så råkul jeg er" medans han cyklar runt med ett brett leende på läpparna.Kommentarer
Postat av: Hanna Gadd

Vad stora de blivit! Fin glugg:-) Sött! Hjälp va duktigt att dra ut en tand när man e så liten, ajaja, vågar inte ens jag!

2009-05-18 @ 15:36:27
Postat av: Anonym

Oj, är en tand värd så mycket i norge. Det är ju 4 gånger mer än vad mina tänder var värda när jag var liten. Jag ska säga åt Levi & Jack å flytta till norge innan de börjar tappa sina tänder.

2009-05-18 @ 17:02:31
Postat av: Yvonne

Hurra för Jennifer som var så modig o drog ut tanden o grattis till Rasmus som kan cykla

2009-05-18 @ 17:52:38
Postat av: shirin

där uppe låter de ju som att b ska flytta till norge...

2009-05-19 @ 19:57:38
URL: http://bryne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0