De vise männen på besök

Barnen har gått och tittat på presseningen och tejpen som täcker över älgen hela dagen. Ungefär klockan två kommer några grannar för att titta och lyfter på presseningen. Jennifer skyndar till fönstret för att ta en titt på älgen, hon var borta hela dagen igår och fick inte se den. Just då kommer en av de grönklädda männen som vi hade på besök igår tillbaka. Han blev inte glad åt att presseningen var borta. Rasmus utropar glatt:
-"Mamma se de vise männene er her igjen"
Till vardags kallar vi de Viltnemnda men så här i juletider låter ju onekligen de vise männen lite bättre. De visste fortfarande inte varför älgarna dog men det var i alla fall inte mjältbrand! som de trodde först så nu kunde den flyttas. Efter ungefär en timme med rep och bil fick de upp älgen på släpet och kjörde iväg. Rasmus var ute med Daniel och tittade på och Jennifer hängde i köksfönstret. Rasmus har pratat om de vise männen hela dagen och nu väntar vi med spänning på den tredje älgkalven som inte har blivit hittat än och som kan ligga död någonstans i närheten eller kanske komma inknatandes i trädgården inatt för att dö, vem vet? Kanske de vise männen kommer tillbaka?

Efter dussintals av älghistorier under hösten återstår det att se om han blir trodd på dagis när han berättar detta på måndag:)

Kommentarer
Postat av: emma

Jätte söt blogg du har ♥

2009-12-19 @ 21:49:28
URL: http://emmaochvilda.blogg.se/
Postat av: caroline

hej hej! Vill du ha fler besökare till din blogg? Jag fick samma fråga för ett tag sedan blev medlem och redan första dagen hade jag över 40 st nya läsare.Det som är så bra är att det är heelt gratis! Intresserad? Klicka bara på länken:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=cin32009-12-19 @ 22:44:05
URL: http://ciinnee.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Tur att ´ni har de vise männen :-) som tog med sig älgen till slut.

Dagis får nog lite problem med den historien.

2009-12-20 @ 16:46:04
Postat av: Anonym

Gulligt med de vise männen, men dagis får nog problem att tro den historien :-)

2009-12-20 @ 16:50:58
Postat av: Hanna Gadd

Tack för det superfina julkortet! Blev så glada! Kram

2009-12-21 @ 00:23:24
URL: http://gripandegaddar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0