Brandlæra ala Disney

Idag hade vi levande ljus på bordet i ett desperat førsøk att få barnen att sitta fint vid bordet och inte bete sig som två små apungar. De regler som kom med ljusen var att man skulle sitta still på sin egen stol, inte hænga på eller øver bordet och att man skulle prata med inne røst. Ganska sjælvklara saker tycker du men ack så svårt om man ær liten.
Mitt under måltiden upprepar Jennifer dessa regler før sin far och påpekar att om man inte føljer reglerna så kan det børja brinna på honom. Och nær det brinner på pappas huvud då måste Jennifer, Rasmus och jag skynda oss att klæ på oss och gå ut med en gång. Men Daniel som det brinner på han måste stanna kvar inne:) Sen nær vi har kommit ut kan vi ringa en brannmann som kan komma och slæcka Daniel.
Det har Jennifer lært sig på Playhouse Disney att om det brinner så måste man gå klæ på sig och gå ut snabbt. Men det som brinner måste stanna kvar inne. Vad skulle vi gjort utan Disney???
Rasmus som inte ville vara sæmre æn sin syster påpeka att Daniel skulle bli ødelagt om han børjade brinna och då behøvde vi en ny pappa. Nær Daniel førsøkte påpeka att kanske han bara kunde åka till doktorn så kunde han bli bra igen och vi inte behøvde en ny pappa så kontrade Jennifer med att doktorer kan inte sånt.
De kan bara gøra en frisk om man har ont i magen, halsen, øronen, øgonen, huvudet och rumpan som Rasmus la till, men om man brinner så kan doktorn inget gøra, då ær man helt enkelt ødelagt.
Kan tillæggas att barnen satt som tænda små ljus och næstan hela tiden pratade med sin inne røst, så detta ska vi nog gøra imorgon också:)

Kommentarer
Postat av: Gabrielle

Haha ja det är ju tur att Disney finns ;)hur skulle det annars gå om ngn börjar att brinna :) kram på er!

2008-02-23 @ 12:46:18
Postat av: Louise

Ojoj, man vill ju inte ha allt ödelagt =)
Dem är ju så charmiga

2008-02-25 @ 09:17:00
URL: http://liloo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0