Städning

Att säga att Jennifer inte är den mest organiserade personen här hemma är inte överdrivet. Hon slänger kläder och leksaker runt omkring. Att hennes stereo har gått sönder (en ny stereo står högt på önskelistan til jul! hint, hint farmor) är inte alls konstigt med tanke på alla saker som legat uppe på den.
När vi åkte hem från skolan för två dagar sen började hon prata om sina klasskamrater som fikk veckopeng! om de t ex städade sina rum hemma och hjälpte til med andra saker. Hon skulle gladeligen städa hemma hela dagarna om hon fick veckopeng, att hon då skulle köpa godis själv på lördagar var inget problem!?

Idag var det dags för städning av rummet eftersom jag skulle dammsuga uppe, detta var något hon vetat om hela veckan ändå var det inte direkt glada miner när det skulle städas. När hon pratade med mamma i telefon hörde jag henne uttrycka det så här:
-"Mas, mas, mas, rydd, rydd, rydd! Du skjönner Bestemor, jeg liker å ha det rotete men det gjör ikke mamma!"
Det lät mer som min oorgansierade dotter:)

Kommentarer
Postat av: shirin

haha... hälsa henne att hon kommer väldigt lindrigt undan om hon bara behöver städa sitt rum en gång i veckan. Hennes kära kusiner behöver göra det MINST en gång om dan! ;)

2010-10-29 @ 17:40:30
URL: http://familjenbryne.blogspot.com
Postat av: Hanna

haha!!!Jag försöker me dottern, går sakta framåt, om man hjälper till att städa så går det bättre:-) har nu organiserat hennes rum och slängt endel så att hon ska kunna "orka" fixa det själv:-)

2010-10-29 @ 22:01:11
URL: http://gripandegaddar.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Hi, kul att läsa om men kanske inte lika kul när man försöker att få det att funka :-) Kramar till er

2010-10-30 @ 11:47:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0