Pappaenergi

I natt hadde Rasmus jätteont i magen igen och det höll i sig till ut på förmiddagen, efter det hadde han inte så ont längre men var väldigt trött och hängig. Han har sovit eller tittat på film hela eftermiddagen och knappt orkat ¨r¨roa sig. När filmen slutade var han så trött att han låg still i 15-20 minuter innan han orkade lyfta handen och trycka på play igen, detta skedde flera gånger under dagen.
Men när Daniel kom hem kviknade pojken till betydligt. Tio minuter efter att Daniel kom hem ville Rasmus ut till pappa som skottade, vi klädde på honom så han kunde stå på trappan och prata. Men när jag tittade ut genom köksfönstret möttes jag av två glada skottande pojkar. Tänk vad mycket energi man kan få för att pappa kom. En timme senare var dock energien totalt slut och en glad och nöjd liten pojke somnade, nu hoppas vi att alla kan sova lite bättre i natt.
Lite suddiga bilder men det snöade och blåste ganska bra, men Rasmus energinivå syns i alla fall

Tisdagsmys


Lockarna har fallit

Idag föll lockarna från vårat lilla charmtroll och med de nya brillorna kom den coola 5-åringen fram. En månad för tidigt men nu har han tjatat länge så idag hände det.
Det blev ganska mycket hår som skulle av.
Mini Onkel Michael:)

Sjukstuga

Nu har vi sjukstuga här, båda barnen har öroninflammation. Vi har ett barn utan smärta som går på anitbiotika och ett barn med smärta som går på panodil. Förklaring: olika läkare.Så här fin färg har antibiotikan

Till Levi

Här kommer kort på nya bilen Levi. Det är samma bil som ni hadde förut:) Titta på taket där är det ett fönster så man kan öppna och titta ut:)
 

 

I söndags var det superfint väder så då var vi ute och åkte skidor med några kompisar. Superhärligt!

16 KG


-"Se mamma så stor jeg har blitt. Jeg har vokst kjempemye:)"
Väl inne på badrummet möts jag av denna syn, pojken väger 16 kg och är sjukt stolt över hur "stor" han har blivit.

RSS 2.0