Tandlös litet barn

Igår drog vi ut en tand ur munnen på Jennifer för första gången, däremot är det den tredje mjölktanden hon "tappar". Hur hänger detta ihop? Jo de två första mjölktänderna lossnade inte så när de nya tänderna kom blev det att åka till tandläkaren och dra ut dem.
Därför var glugg i munnen något helt nytt igår och tjejen stog framför spegeln resten av eftermiddagen och kvällen med tungan eller ett finger i gluggen. Idag upptäckte hon att gluggen passade perfekt för ett sugrör:)

För ett par veckor sen kom hon och berättade att hon upptäckt sanningen om tänderna, det var ju inte så att tänderna förvandlade sig till en tjugokrona under natten. Sanningen är ju som alla vuxna vet att tandfen kommer och byter ut tanden mot en tjugokrona!!
Generöst erbjudande

För två och ett halvt år sedan när vi flyttade in i vårat hus fick Jennifer frågan om det var fint. Hon förklarade då med en femårings logik att ja det var jättefint, hon och Rasmus hadde fått egna rum men stackars mamma och pappa vi var tvungna att dela tills vi fick köpt ett ännu större hus.

Imorse var det Rasmus tur:
"Mamma, kan ikke jeg flytte inn til Jennifer og bo der?"
" Hva skal vi gjöre med ditt rum da?"
"Det kan jo pappa få, det er jo lenge siden han hadde eget gutterum. Han vill sikkert ha ett eget rum og ikke dele med deg hele tiden"

Jennifer 7 år

Så här söt var Jennifer på sin födelsedag. På kvällen hade vi 22 små tjejer här som tittade på film och åt korv pch lekte. Jennifer var så nöjd med dagen.
RSS 2.0