Kyckling, kyckling och ännu mera kyckling
I Indien åt vi massa kyckling, kyckling på restaurang, kyckling hemma. Kycklinggryta, kyckling med ris, kycklinghamburgare och kycklingfärs med pasta. Väl hemma igen längtade vi efter kött, riktigt kött med potatis, sås och grönsaker men när vi öppnade frysen hemma blev det snabbt väldigt klart att det var ett tag sen vi var i Sverige. För vad hade vi kvar jo:
- en bit fläkfilé
- en packe köttfärs
och 10 KILO KYCKLING!!!!
Shirin och Björn och Milla vi lider tillsammans med er här borta! Som tur är har vi bara 4 veckor kvar tills vi ska till Sverige, tror vi måste handla massor!!
- en bit fläkfilé
- en packe köttfärs
och 10 KILO KYCKLING!!!!
Shirin och Björn och Milla vi lider tillsammans med er här borta! Som tur är har vi bara 4 veckor kvar tills vi ska till Sverige, tror vi måste handla massor!!
Kommentarer
Postat av: shirin
stackars oss! det är väl bara att vänja sej! ;)
Postat av: Björn
Är kon helig i Norge också eller varför finns det inte kött där?
Postat av: Marianne
Nei kon är inte helig Björn, den är bara väldigt dyr!
Trackback