Hela familjen utom Spiderman

Igår var vi ute och kjöpte nya flingor så Jennifer kan äta frukost på fritids. Rasmus ville gärna också ha egna flingor så han fick välja ett eget paket han också, lite tråkigt att äta vanlig corn flakes när syrran fär välja. Väl hemma hadde vi en liten diskussion om flingpaketet som jag tyckte han kunde dela om det var någong annan här hemma som var sugen på flingor efter en stund blev vi någorlunda eniga. Flingorna kunde vara till alla grabbar i familjen, eventuella gäster, mamma och Jennifer. Imorse skulle han förklara detta för Jennifer men då lät det så här:
-"De er til hele familjen men ikke Spiderman da"
Sen när är han en del av familjen??


Jennifer har fått "dilla" på Hanna Montana, när vi var och handlade igår så började hon tjata om en Hanna Montana tidning. Eftersom Rasmus stod och valde godis till lördag tyckte jag hon kunde välja, godis eller tidning. Hon blev tyst en stund och tittade på godishyllan och på tidning. Efter ett par minuter tog hon tidningen som nu ligger i godisskåpet och väntar på lördagen. Hoppas hon står vid sitt val imorgon, det är i alla fall ingen gurka som andra valde när de var små.

Något stelt leende

Kommentarer
Postat av: Louise

Det är väl inget fel på att välja gurka =)

Störtskön kommentar från Rasmus. Å Jennifer är jätte fin med sin nya tidning.

Saknar er!

2010-01-29 @ 18:36:53
URL: http://liloo.blogg.se/
Postat av: Hanna

haha, va kul!!!!Skön kommentar!!!

ja, det där är rätt bra att välja nåt annat istället för godis. barnen gjorde det förra helgen, fick en film ist, billig sådan:-)

2010-01-29 @ 22:08:09
URL: http://gripandegaddar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0