Maskerad

På fredag är det maskerad på dagis. Jennifer bestämde sig (sin vana trogen) för att vara prinsessa i år igen, men Rasmus ville vara polis så igår åkte vi till närmsta leksaksaffär för att försöka hitta några poliskläder. Tyvärr hade de inte några poliskläder där, men till min stora glädje (Inte för jag är ett stort pippi långstrump fan utan bara för att denna lilla prinsessa bestämde sig för att använda sin fantasi och kreativitet en aning och komma på nåt nytt.)hittade Jennifer pippi långstrump kläder, så nu ska hon vara pippi långstrump.

Idag åkte vi till en större leksaksbutik och Rasmus hittade till sina stora glädje poliskläder så nu är båda barnen nöjda och redo för fredagen som med tanke på resan till Sverige på kvällen inte kunde ha kommit lägligare. Nu är båda barnen sysselsatta hela dagen och behöver inte tjata om när vi ska åka(i alla fall inte till mig:))



Måste bara tillägga att vid middagsbordet idag satt Rasmus och drog skämt och både han och Jennifer tjöt av skratt. Varpå han helt plötsligt säger att han är långben, när jag frågar varför förklarar båda barnen med inlevelse att långben är den figuren som är rolig på musses klubbhus och Rasmus är ju en rolig pojke. Alltså är han långben:) 

Kommentarer
Postat av: Louise

Å så fina dom är i sina maskeradkläder =)

2009-02-12 @ 09:00:19
URL: http://liloo.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Oj vad oooootroligt snygga ni är och lycka till med maskeraden. Kram farmor

2009-02-13 @ 09:18:07
Postat av: shirin

"men vad har HAN på sej?" /levi

2009-02-13 @ 15:26:58
URL: http://bryne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0