Vad är som lager all noisen?

Flerspråkiga barn är alltid roliga att lyssna till. Tvåspråkiga barn med kompisar som pratar ytterligare ett tredje språk är ganska kul det med. Jennifer har en liten vän från Danmark med en barnflicka från Filipinerna som bara pratar engelska vilket gör att hon pratar danska, norska och engelska i en salig röra. Detta har ju Jennifer självklart snappat upp och tycker är jättekul. En av hennes stora önskningar nu för tiden är att få bo i ett "house", för det gör Olympia och varför gör inte vi det? Hur kan vi bo i något så tråkigt som ett hus när man kan vara cool som Olympia (som för övrigt pratar flera "languaigt") och bo i ett "house".
Idag när vi fikade och åt hennes födelsedags tårta blev det en del prat, skrik, rop och glädjetjut mellan barnen. Helt plötsligt tittar Jennnifer upp och frågar " Vad är det som lager all noisen?" Hmm, hon och Rasmus kanske men jag vet inte helt säkert, det kan ha varit något annat också. Det var lite svårt att klura ut om hon menade något annat för hon såg rätt chockad ut över att det var hon och hennes lillebror som väsnades. Men, men

Annars är den nya sängen högt upp i luften som man måste använda stege för att komma upp i det hippaste den här dagen. "Jeg elsker den mamma, här kan jeg sove lenge"  Vi väntar med tacksamhet på infriandet av det löftet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0