Bobling

Jennifer bowlade för första gången i tisdags vilket blev en succe. Vi hade staket på sidorna så att hon inte skulle kunna trilla bowlingklotet ner i rännan. Från början var jag tvungen att följa med henne fram och hjälpa henne att rulla iväg klotet men efter ett tag klarade hon det själv även om det inte gick så fort. Jag tror att hennes topphastighet var 3,59 km/h. Mot slutet gjorde hon allt själv och jag behövde inte ens följa med henne fram till strecket. Hennes första serie avslutade hon på 68. Andra serien la hon av efter femte omgången för då blev hon för trött men en och en halv serie är ändå bra första gången man spelar bowling särskilt när man är tre år.
Redan i bilen på vägen hem började hon prata om att vi skulle bowla (eller bobla som Jennifer säger) imorgon. Försökte förklara att det kanske inte var möjligt men jag tror inte det gick in. Nu har det gått nästan en vecka och varje dag så pratar hon om att bobla.
-"Ska vi bobla idag mamma?"
-"Kan vi bobla imorgon då? Please mamma, please"

Hon har även börjat laga middagen här hemma. Denna veckan lagade hon middagen själv två dagar. Riktigt skönt att slippa laga all mat själv, kanske ska börja träna Rasmus också. I onsdags lagade hon prinsesspizza och i riktigt Jennifer ordning såg den självklart exakt likadan ut som på bilden i boken. Igår var det dags för odjurets bakpotatis med två olika röror, en med skinka och persilja och en med räkor och gurka. Jennifer var lite besviken över att vi inte hade en rosa skål dock men med lite övertalning så gick det bra med de blå som vi har. Hon är mäkta stolt över sig själv för att ha lagat middagen och hon har redan lovat bestemor prinsesspizza när hon kommer.

Kommentarer
Postat av: Gabrielle

Haha vad roligt! det är bra att börja lära dem när de är unga... Ha det bra kramar

2007-03-05 @ 11:43:05
Postat av: Louise

Bowling är ju bland det roligaste man kan göra, såklart att hon vill göra det fler gånger =)

2007-03-08 @ 16:20:00
URL: http://liloo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0