Stora barn

Jaha ja så har vi fått stora barn också. Hur fort gick det här egentligen. Efter en slömorgon har Rasmus äntligen somnat och vi andra ligger och läser i sängen. Halv tio kommer grannungarna och plingar på dörren. Efter lite panik springer Daniel ner, han har i alla fall shorts och t-shirt även om han inte har dushat. "vill Jennifer komma ut och leka?" snabbt fram med lite kläder, jaha ja ni vill gunga men då får ni vänta lite för vi måste dusha innan vi kan komma ut och leka.
Hallå!! Vi har små barn hemma, inte stora ungar med kompisar som ränner ner dörrarna på lördags morgnarna eller har vi? Uppenbarligen har vi det, men hur fort gick tiden egentligen. Hon är ju så liten, kan de här små liven plinga på hos kompisar själva? Det är väl bara att vänja sig, upp coh dusha tidigt även på lördagar nu när man har stora barn med egna små kompisar hemma.

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Otroligt vad fort det går, njut så mycket ni orkar. Snart blir de stora o flyttar hemifrån o sen utomlands också ;-)Kramar o pussar till er alla.

2006-05-14 @ 10:23:58
URL: http://liloo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0