Eller jag bara hittar på

Lördag kväll hade vi mys med Jennifer, vi pusslade och spelade spel efter att Rasmus hade lagt sig. Hon var på superhumör och busade och skrattade. Till slut var det läggdags även för henne och hon gick lydigt och utan problem med sin pappa för att sova. Efter att tänderna var borstade och pappan hade tvingat igenom ett toabesök som enligt tjejen var helt onödigt hoppade hon i säng. Godnattbön och obligatorisk sång och sen skulle pappa gå ut. 
"Pappa jag höver kissa"
"Men Jennifer vi har precis varit och kissat. Är du säker på att du måste kissa eller hittar du bara på?"
"Eller jag bara hittar på"


Igår åt vi den valiga korvstroganoven med ris som vi brukar göra. (Den kommer från kokboken Mat för barn och deras föräldrar från Prisma förlag) Båda barnen åt som vanligt med god aptit, det är en enkel och supergod korvstroganov men ett litet minus för att det blir ganska lite sås om man följer receptet så det gäller att dryga ut såsen lite.

Lillkillen har njutit av två och en halv dag plus hela torsdag kväll med pappa och har varit glad, pigg, mysig och superbusig hela helgen och pratat hela tiden. "Pappa" är det ordet han använder mest, vare sig pappan jobbar eller är hemma. Annars säger han "dyne" till sitt lilla täcke som han har börjat släpa med sig överallt. Dyne och tumme så är allt mysigt. "Sätt dig ned" kan han också säga och använder det varje gång han vill ner på golvet. "Ta denne" säger han också, så han har börjat prata ganska mycket, ganska fort vilket är superroligt. Nu har vi ingen bebis längre utan en liten småbarnspojke som busar med och charmar alla han träffar. Efter mötet igår lyckades han smita ut genom dörren med sitt täcke tillsammans med nån annan utan att de märkte det. Som tur var hittade Morgan honom nån minut senare där han vandrade runt på parkeringen och kom in med honom. En riktig liten buse. 


Kommentarer
Postat av: Louise

Vad mysigt att han börjat prata.
Å vad busig Jennifer är.
Saknar er alla väldigt mycket!!

2006-05-19 @ 09:23:59
URL: http://liloo.blogg.se
Postat av: Louise

Varför skriver du inte längre??
Det är ju så kul att läsa hur ni har det.

2006-07-04 @ 10:39:53
URL: http://liloo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0