Buspojken Rasmus

Ett strålande glatt charmtroll ær en beskrivning av denna underbara elva månaders lilla bebis som inte ær så mycket bebis længre utan mer en liten buspojke.

Han kan vinka, klappa, "give me five", jagas och kittlas en fullfjædrad lillebror med andra ord. Varje gång någon sæger jippie så klappar han, lyfter man hænderna upp i luften så gør han också det, att rulla boll ær en av hans favoritlekar men det absolut roligaste han vet ær att busa. Att bli jagad eller att jaga någon, att bli kittlad eller att kittlas vad kan væl vara roligare nær man ær en lite buspojke. Han kan komma krypande i full fart før att sen sticka sitt søta ansikte upp i næsan på en och sæga "tittej". Igår i bilen på væg hem till Norge så drog han tæcket upp øver ansiktet och sa borta, sen drog han ner det sa"tittej" och skrattade med hela kroppen.
På kvællen var det bus på schemat, hela familjen låg på golvet och busade. I børjan krøp busen runt och lekte mellan alla skratt och kittlingar och bus men efter ett tag ansåg han nog att han också skulle vara med och busa før han la sig raklång på golvet med ansiktet ner mot golvet och tjøt av skratt medans han sprattlade vilt. Sen reste han sig upp och krøp vidare før att tre minuter lægga sig ner och sprattla och skratta på golvet igen. Han gjorde inga førsøk att krypa upp på mamma, pappa eller storasyster før att kittlas eller brottas utan han bara la sig ner och spratttlade och skrattade, det såg helkul ut, men antagligen var det nog så det såg ut som om vi gjorde så han hærmades nog bara. Nær pappa skulle førsøka lægga honom var han helt uppsprallad och sjøvild, men hur underbar som helst. Eller som hans storsyster sæger "han ær så busigt min lillebrorset eller hur mamma"

Kommentarer
Postat av: hannahsthlm

Barn ÄR helt fantastiska...

2006-02-13 @ 11:36:29
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: Louise

Det är så kul å läsa om barnens bus å upptåg... Å självklart dina å daniels också ;)

2006-02-13 @ 14:59:44
URL: http://liloo.blogg.se
Postat av: Yvonne

Det bäsa som finns är att ha en busig lillebror som gillar en i alla lägen. Hälsa till alla.

2006-02-14 @ 16:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0