Vad heter Grisen då?

Nu är barnens rum äntligen färdigt. De fick flytta tillbaka in i sitt rum i lördags efter en hel vecka på kontoret och i vårt sovrum. Jennifer var jättestolt och har visat alla som har vairt här sitt nya rum.  Nu i helgen ska vi måla om i vardagsrummet men först är det en välförtjänt vilovecka, eller ja vila och vila. VI ska väl jobba och plugga och träffa folk och så men ingen renovering i alla fall. Igår var Daniel ute  med ett gäng kompisar och cyklade fyra och en halv mil, så han var ganska död imorse när han gick till jobbet men vi får hoppas att han överlever. Idag är det min tur att vara ute men vi tänkte gå på kafe ikväll istället för att cykla, det lät lite mysigare.

Försökte pedagogiskt lära Jennifer här en dag att vi åt fisk till middag. (Hon envisades med att kalla det för kyckling) Efter flera korregeringar, det är inte kyckling det är fisk försökte vi en annan variant.
- "Jennifer det är fisk vi äter, vet du vad den här fisken heter?"
- "Nej"
- "Den heter lax"
- "Va?"
- "Vi äter fisk och fisken heter lax"
- "Vad heter grisen då mamma?"

I söndags var det kino-dag för Jennifer. Hon fick följa med Sebastian (en av sina små kompisar) och hans faster Hilde på McDonalds först och sen på bio. Igår berättade vi att nu hade alla pappor varit ute och cyklat och imorgon skulle alla mammor ut på restaurang. "Och alla barnen" var Jennifers automatiska svar. "Nej , idag var det alla pappor och imorgon var det alla mammor, du hade ju kinodag igår." "Ja, da var det bare en Jennifer, en Sebastian och en Hilde å ingen andre som fick väre med"


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Jag tror att ni har en mycket klyftig dotter ;-)Hon godtar inte vad som helst bara rakt upp o ner. Det är bara att öva sig i tålamod och i konsten att förklara. Lycka till.

2006-08-29 @ 14:03:40
Postat av: Gabrielle

oj oj oj... vilken söt dotter ni har!

2006-08-29 @ 15:42:01
Postat av: Louise

Hur gulligt som helst =)

2006-08-30 @ 09:23:14
URL: http://liloo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0