Tillbaka till jobbet

Så var semestern över och vardagen tillbaka igen efter en intensiv sista vecka med mycket möten, lite sömn och helt omkastad dygnsrytm för små barn. Nu ska vi försöka vända tillbaka den. Redan klockan fyra måste man varva ner och leka lugnt med barnen annars blir det bråk, slagsmål och gråt. Halv sju stupar två övertrötta barn i säng för att som efter semestervana vakna klockan sju. Rasmus är trött redan klockan nio igen men sover bara en timme för att behöva sova igen vid lunch, men det ger sig väl förhoppningsvis efter ett par dagar med vanliga rutiner.

Nu ligger de i alla fall båda två i sina sängar, Daniel jobbar och jag ska försöka packa upp våra väskor. Sakta men säkert börjar vi få lite ordning här hemma. Vi har ju fortfarande inte våra egna möbler men med lite omflyttning och utkastning så känns det i alla fall lite mer som vårt eget och nu är det ju bara några månader igen så har vi alla våra saker och ett nytt kök. Det blir helt underbart.

Efter att ha löst in nycklarna i bilen med motorn påslagen och konstaterat att avgassysytemet läcker börjar vi nu känna att bilköpet börjar närma sig med stormsteg. Daniel kollade lite snabbt idag om han kunde hitta nåt intressant och hittade lite olika men vi får fortsätta kolla runt lite. Är fortfarande inte helt eniga i om vi måste ha kombi eller om vi klarar oss med sedan nu när barnen är äldre. För tidigt att byta ner sig säger Daniel men jag tycker att vi bara har haft kombi och barn i tre månader så vi kanske kan fortsätta att klara oss med sedan. Men vi får se hur det slutar det beror ju lite på bilarna också.

Nu ska jag fortsätta städa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0