Sommar och varmt

Idag var det tokvarmt och bara sol igen, imorgon ska det bli ännu varmare och på söndag ännu varmare igen. Vilken glädje med så mycket värme och sol. Bara att slappna av, sätta sig till rätta och njuta och njuta och njuta och njuta lite till för snart är allt över och regnet, kylan och snön regerar åter vårt lilla land i ungefär nio månader innan våren och sommaren kommer tillbaka.
Då passar sommarmat som kassler creole (Familjekokboken från viktväktarna s8) superbra. Enkel mat som passar i värmen, dessutom betydligt mer lättlagad än vad namnet låter. Massa grönsaker och kassler in i ugnen och lite ris till. Kan ätas kall som varm, dessutom bra med mycket kött till barnen.
Idag har vi varit på stranden och grillat och badat men tyvärr för Jennifer så fick hon inte simma ut till flytbryggan själv och hon fick inte bada mer än en timme i sträck, stackars liten. En liten tröst är väl dock att hon ska få bada igen imorgon.

Nu ska vi se lite mer "24"

Puss och kram från oss i kyliga Norge (vi har bara 26 grader idag.) Vi hoppas att resten av släkten i Spanien har det lite varmare så att de inte fryser:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0